Cozy home and garden 2021

Welkom bij Madison, Familiebedrijf sinds 1977

Sinds 1977 produceert Madison in Nederland kwaliteitskussens voor intensief gebruik. Door de jaren heen is onze eigen productie in Europa zeer gegroeid. Door het gebruik van nieuwe en innovatieve materialen is ons kussen nog duurzamer geworden. Madison is uitgegroeid tot marktleider in de productie en distributie van tuinkussens, sierkussens, hondenkussens en parasols. Wij leveren ons totale assortiment over de hele wereld.

Madison_2020_31

Outdoor collectie

Voor echt tuinplezier

Madison® kussens worden met de grootste zorg vervaardigd. Onze producten zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Verassende kleuren en patronen, speciaal voor u geselecteerd en ontworpen door Madison®, zorgen ervoor dat de collecties altijd up-to-date zijn.

Parasol collectie

Unique and innovative models

Bij Madison kunt u kiezen uit een breed assortiment unieke parasols, zoals de Saint-tropez zweefparasols, parasols met een innovatief  opdraaimechanisme, muurparasols, parasols met voet en waterafstotende parasols. Onze parasols zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen, vormen, maten en kleuren. De parasols van Madison zijn onderverdeeld in drie collecties: Topline, Basic-Line en Profi-Line. 

Madison home collection 2021  (52 van 181)

Madison Home

‘add colour and joy to your life and create your own unique home’

Bij Madison zijn we gedreven om het fijne gevoel van buiten ook naar binnen te halen! Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe indoor collectie: Madison home.  Thuis is waar jij je fijn voelt, waar jij je rust vindt. Onze collectie brengt sfeer, gevoel en levendige kleuren in elk interieur. Een unieke combinatie van trendy designs en materialen van hoge kwaliteit stoffen.

Laat je inspireren!