Madison® collectie

Welk kleurthema je ook het mooist vindt, de nieuwe Madison® collectie biedt een wereld aan combinatiemogelijkheden. Doe eens gek!

Zie onze catalogus hier
Red & Blue card

Nu met nieuwe dessins!

Red & Blue Collectie

Wees origineel en creëer met minimale middelen een unieke eigen sfeer 

Zie onze red & blue collectie
Taupe card

Best quality cushions.

Taupe collectie

Madison® heeft kussens van de beste kwaliteit en ze zijn nog eens makkelijk te mixen met elkaar. Hierdoor kun je een tuin creëren die helemaal bij je past. Wees origineel en doe eens gek! Alles is mogelijk met de nieuwe collectie van Madison®.

Zie onze taupe collectie

Kleur thema's

Yellow card

Easy to mix and match.

Yellow collectie

Combineer sierkussens in verschillende dessins ! Zo kun je een unieke look creëren waardoor jouw tuin nog meer jóuw tuin wordt!

Zie onze Yellow collectie
Orange card

Nieuwe dessins!

Orange collectie

Alle dessins komen in meerdere modellen. Zo is het makkelijker om te combineren en een tuin te creëren die helemaal van deze tijd is. Geen probleem met Madison®.

Zie onze Orange collectie
Lounge & Florance card

Outdoor lounge!

Florance / Lounge collectie

Een loungekussen dat altijd past? Madison® biedt een universeel kussen dat zich dankzij de flexibele vulling eenvoudig op maat laat vormen. Te gebruiken in elke situatie, dus ook als picknickkussen of op zelfgebouwde meubelen, en bij vormverlies uitstekend op te kloppen. Verkrijgbaar in meerdere maten en verschillende kleuren.  

Zie onze florance & lounge collectie
living plaid card

Nieuw in onze collectie!

Living plaid collectie

Wees origineel en creëer met minimale middelen een unieke eigen sfeer. Met de nieuwe Madison® living plaid kun je altijd en overal je eigen plek creëren. 

Zie onze living plaid collectie
beach chair card vierkant 2

MADISON® BEACH CHAIR

Nu met nieuwe dessins!

Start chilling met onze relaxte beach chairs. De Madison® beach chairs zijn opvouwbaar en zeer licht, Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen. Madison® beach chairs zorgen voor het ultieme zit gemak. 

Zie onze beach chair collectie