tuinaccessoires

Madison accessoires

Bij Madison wij geven om de tuin. Daarom hebben wij accessoires om uw tuin nog meer uw tuin te maken. Onze accessoires zijn ontworpen om u van meer gemakken te voorzien. Daarbij passen ze, door het gebruik van onze eigen kleuren, perfect in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan handige Living plaids die u overal neer kunt leggen. Of wat dacht u van onze strandstoelen die u makkelijk verplaatst wanneer de zon toch net even iets bijdraait.  Op deze pagina vindt u al onze trendy tuinaccessoires om nog meer van de zomer te genieten.  

The velvet collectie

Onze nieuwe velvet serie is helemaal hip en trendy. De sierkussens maken gebruik van een fluwelen stoffen in allerlei kleuren. Deze sierkussens fleuren uw tuin helemaal op. Daarbij zijn deze kussentjes ideaal om in de winter mee naar binnen te nemen.  

Outdoor cubes

Naast dat onze accessoires altijd perfect bij uw tuin passen, kunnen ze ook heel handig zijn. Neem bijvoorbeeld onze outdoor kubussen, deze zijn ideaal wanneer u met vrienden en familie in de tuin aan het genieten bent en net even een zit plek te weinig hebt.  

Opberg accessoires.  

Wij raden altijd aan om uw tuinkussens dagelijks op te bergen. Hierdoor zorg je ervoor dat ze het langst meegaan. Om uw kussens op te bergen hebben wij handige kussentassen. Zo hoeft u geen grootte opberg box in uw tuin te plaatsen.  

Verkooppunten 

Bent u op zoek naar onze producten? Madison heeft een uitgebreid dealer netwerk in Nederland. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt. Bekijk al onze verkooppunten hier.