Madison tuinkussens

Geniet van het heerlijke weer en van uw tuin met de tuinkussens van Madison. Onze tuinkussens zijn universeel en geschikt voor alle type tuinmeubelen en tuinstoelen. Daarnaast zorgen onze tuinkussens voor extra comfort en bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Met de kussens van Madison creëert u buiten al snel het gevoel van binnen. Dat wordt genieten! 

Bij Madison kunt u kiezen uit een breed assortiment buitenkussens voor loungesets, tuinbanken, ligbedden en tuinstoelen. Door ons ruime aanbod tuinkussens kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste tuinkussen.

Trendy dessins

Ieder jaar brengt Madison een nieuwe collectie uit. Daarvoor schakelen wij onze beste designers in om de mooiste en meest trendy collecties samen te stellen. Welke stijl u ook mooi vindt, bij ons vindt u kussens die bij u en uw tuin passen. Onze tuinkussens kunt u gemakkelijk combineren met andere type kussens, zodat u net dat beetje extra creëert. Een keertje iets anders uitproberen? Fleur uw tuin op met onze outdoor sierkussens. 

En wist u dat wij voor al onze tuinkussens dezelfde kleurtonen gebruiken? Welke dessins u ook wilt combineren, onze kussens matchen altijd perfect met elkaar. De combinaties zijn eindeloos! Maak bijvoorbeeld een mix van uni kussens en vrolijke dessins. Wees origineel en creëer met de buitenkussens van Madison een eigen stijl in uw tuin.