01_Blok-A_1000x1000px

De beste outdoor kwaliteit

Outdoor

Onze outdoor producten zijn van de beste kwaliteit gemaakt, zodat ze alle weersomstandigheden aankunnen. Het materiaal is waterafstotend en luchtdoorlatend bij de naden. Ondanks deze handige eigenschappen biedt het een natuurlijk comfort.

Zie de producten hier
shades of blue blok

Geef je tuin een luxe uitstraling

Velvet

Velvet is een luxe, zachte en glanzende stof die momenteel helemaal hip is. Onze Velvet collectie bestaat uit kussens in de meest uiteenlopende kleuren, zodat er altijd iets bij zit dat aansluit op de stijl van jouw tuin. Ook zijn de kussens in meerdere formaten verkrijgbaar.

Zie de producten hier
01_Beachchairs-B_1000x1000px

Niet alleen voor op het strand

Strandstoelen

Neem het comfort van Madison® mee tijdens een dagje naar het strand of geef je tuin een zomerse uitstraling. Onze strandstoelen zijn licht, eenvoudig op te klappen en bieden zitcomfort waarmee je écht tot rust komt. Het zitvlak, dat in diverse hippe prints verkrijgbaar is, is van de beste outdoor kwaliteit gemaakt en kan daardoor prima tegen vocht.

Zie de producten hier
01_Blok-A_1000x1000px

Altijd en overal jouw eigen plek

Living Plaids

Met de nieuwe Madison® living plaid kun je altijd en overal jouw eigen plek creëren. De living plaids, die in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar zijn, neem je makkelijk mee en maken van elke plek een comfortabele plek. Gebruik ze om in je tuin in de zon te liggen of neem ze mee voor bijvoorbeeld een picknick in het park.

Zie de producten hier