INDOOR & OUTDOOR LIVING 2021

Een tuin die helemaal van deze tijd is? Geen probleem met Madison®.

Bekijk de catalogus

Onze kussen collecties

Gemaakt voor buiten met het gevoel van thuis

Aan Madison® kussens wordt zichtbaar veel zorg besteed. Dat start met het samenstellen van trendy collecties en de kleuren en dessins. Voor het selecteren en ontwerpen daarvan werkt Madison® samen de beste designers, zodat de collectie altijd actueel is. De producten worden vervaardigd van de beste materialen. En ook heel belangrijk: de afwerking is perfect, met onder meer trenchknopen en prachtige accessoires als verstelbare gespen, touwtjes. 

Bekijk onze kussen collectie's

Uw partner in parasols

Madison® voorziet in een breed assortiment hoge kwaliteit parasols. Met een probleemoplossend vermogen ontwikkelen wij onze eigen Topline Parasols met unieke opdraaimechanismen en voorspansystemen. Zo bieden wij een geschikte parasol voor elk terras, tuin en balkon. 

Bekijk onze parasol collectie
IMG_7857

Nieuw in onze collectie!

Manchester profi-line serie

Nieuw in de Madison® collectie, de outdoor Manchester serie. De beste kwaliteit kussens gemaakt van 100% dralon. De gehele Manchester serie maakt gebruikt van extra dik SG-35 schuim, dit zorgt ervoor dat het kussens lang het perfecte zitcomfort behoudt. De manchester serie is ook verkrijgbaar in outdoor lounge kussens.

Zie onze Manchester serie

Nieuw in onze collectie!

Saint-tropez

Nieuw in de Madison® topline parasol collectie, de Saint-tropez, met uniek design. De constructie gemaakt van 100% aluminium is stoerder dan ooit.  Met een lengte van 355cm en de baleinen tot achter de paal, lijkt de saint-tropez nog groter!

Zie onze parasols

Nieuw in onze collectie!

Madison dealers