INDOOR & OUTDOOR LIVING 2020

Een tuin die helemaal van deze tijd is? Geen probleem met Madison®.

Zie onze catalogus

Onze collectie!

Gemaakt voor buiten met het gevoel van thuis

Aan Madison® tuinkussens wordt zichtbaar veel zorg besteed. Dat begint al met de kleuren en de dessins. Voor het selecteren en ontwerpen daarvan schakelt Madison® de beste designers in, zodat de collectie altijd actueel is. De producten worden vervaardigd van de beste materialen. En ook heel belangrijk: de afwerking is perfect, met onder meer trenchknopen en prachtige accessoires als verstelbare gespen, labeltjes en speciale touwtjes die ervoor zorgen dat het kussen goed in de stoel blijft zitten

Zie onze collectie's
IMG_9234_2

Geniet van die knusse avonden op de bank met de Madison® velvet kussens

Maak uw huis klaar voor de winter!

De nieuwe Madison® velvet collectie maakt van uw interieur het perfecte plekje tijdens de winter. Mix en match met onze andere sierkussens uit de collectie om zo een unieke plek voor jezelf te creëren.  

IMG_7857

Nieuw in onze collectie!

Manchester profi-line serie

Nieuw in de Madison® collectie, de outdoor Manchester serie. De beste kwaliteit kussens gemaakt van 100% dralon. De gehele Manchester serie maakt gebruikt van extra dik SG-35 schuim, dit zorgt ervoor dat het kussens lang het perfecte zitcomfort behoudt. De manchester serie is ook verkrijgbaar in outdoor lounge kussens.

Zie onze Manchester serie

Nieuw in onze collectie!

Saint-tropez

Nieuw in de Madison® topline parasol collectie, de Saint-tropez, met uniek design. De constructie gemaakt van 100% aluminium is stoerder dan ooit.  Met een lengte van 355cm en de baleinen tot achter de paal, lijkt de saint-tropez nog groter!

Zie onze parasols

Nieuw in onze collectie!