Tuinkussens

Madison tuinkussens

Genieten van het zomerweer doet u met de kussen van Madison. Madison tuinkussens zorgen voor extra comfort in uw tuinmeubel.  

Tuinkussens zijn er voor elk model tuinmeubel. Bij ons kunt u terecht voor onder meer kussens voor loungesets, tuinbanken, ligbedden en tuinstoelen.  Heeft u tips nodig bij het kiezen voor het juiste kussen? Wij helpen u graag! Op deze pagina ontdekt u alle Madison tuinkussens.

Trendy dessins

Madison schakelt haar beste designers in om elk jaar de meest trendy collectie samen te stellen. ongeacht welke stijl u mooi vindt, Madison heeft voor iedereen het perfecte kussen. Door tuinkussens kunt u net dat beetje extra creëren. probeer bijvoorbeeld om uw tuin op te fleuren met onze outdoor sierkussens.  

Wist u dat Madison in alle dessins dezelfde kleurtonen gebruikt. Zo maakt het niet uit welke dessins u wilt combineren, ze matchen altijd perfect en de combinaties zijn eindeloos. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld kiezen om een mix te maken van uni kussens en vrolijke dessins. Madison maakt uw tuin helemaal uw tuin. 

Kwaliteitsklassen

De Madison collectie heeft niet alleen een grote diversiteit in maten en dessins, maar ook in kwaliteit.  De collectie is onder te verdelen in 3 kwaliteitsklassen: Basic, Panama en Dralon. De klassen zijn gebaseerd op de stof- en schuimkwaliteit.  

De Dralon stoffen hebben de hoogst mogelijke kleurechtheid, dit betekent dat het kussen zeer goed zijn kleurbehoudt. Daarbij is in de Dralon kussens schuim verwerkt van een betere kwaliteit. Hierdoor zijn Dralon kussens zeer duurzaam en slijtvaster. 

De basic en panama serie bestaan uit Katoen/polyester stoffen. Hierbij zorgt Katoen voor het comfort en polyester voor de duurzaamheid. Het verschil tussen de 2 series zit in de stoffen. De panama serie gebruikt een katoen/polyester combinatie die langer zijn kleur behoudt en slijtvaster is.  

Outdoor kussens

De meeste kussens zijn niet geschikt om bij slecht weer buiten te laten liggen. Wilt u toch kussens die weerbestendig zijn? Daarvoor heeft Madison de beste outdoor kwaliteit kussens gemaakt. 

De kussens hebben een waterafstotende coating, waterdichte sealing en een waterdichte laag onder de stof. De outdoor kussens kunt u gerust een regenbui buiten laten liggen. blijft het slechte weer echter aanhouden adviseren wij de kussens droog en donker op te bergen. 

Onderhoud

Om uw kussens in topconditie te houden, raden wij u aan om de kussens donker en droog op te bergen wanneer ze niet gebruikt worden. Speciaal daarvoor heeft Madison Kussen opbergtassen in 3 verschillende maten. Zo kunt u uw kussens eenvoudig opbergen in de winter. 

Bekijk voor alle tips en was instructies om je kussens in uitstekende staat te houden onze onderhoudspagina.

Verkooppunten 

Bent u op zoek naar onze producten? Madison heeft een uitgebreid dealer netwerk in Nederland. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt. Bekijk al onze verkooppunten hier.