Madison Friends

Huisdier kussens

Wij vinden dat alle huisdieren het beste comfort verdienen. Voor grote honden en kleine honden of katten kunt u bij Madison kiezen uit een ruim aanbod kussens en bedden. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld een kussen die aan uw verwachtingen en aan die van uw viervoeter voldoet.

Bij Madison kunt u kiezen uit diverse soorten en maten kussens, zoals een loungekussen, plaatkussen of honden en kattenmand. Bekijk onze collectie en vind het juiste kussen die uw huisdier verdiend! 

Weerbestendige hondenkussens

De hondenkussens van Madison kunt u binnen en buiten gebruiken. Ze zijn comfortabel en outdoor varianten zijn voorzien van een waterafstotende coating, zodat de kussens gerust buiten kunnen blijven liggen. Doordat de hondenkussens zijn voorzien van een coating, zal vocht en vuil niet snel in de kussen trekken. Zo houdt u de hondenkussen schoon en gaat de kussen minder snel stinken. 

Leatherlook hondenkussens 

Bent u op zoek naar een stoere hondenmand of hondenkussen? Dan is een hondenkussen met leatherlook de juiste keuze. We hebben zowel hondenmanden als plaatkussens met leatherlook. Een hondenkussen met leatherlook is voorzien van een gladde stof, zodat u de kussen gemakkelijk kunt schoonmaken met een natte doek.  

Hondenkussens voor grote en kleine honden

Het is belangrijk dat uw hond comfortabel kan liggen op zijn hondenkussen, daarom bieden wij hondenkussens met diverse afmetingen. Bij Madison kunt u kiezen uit hondenkussens voor kleine en grote honden. Ook kussens die geschikt zijn voor in een honden Bench hebben wij in ons assortiment. 

Als u kiest voor een hondenkussen, dan is het ook belangrijk dat de kleur matcht met uw interieur. Bij ons kunt u kiezen uit hondenkussens in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs, blauw, rood, linnen, groen of bruin. Liever een hondenkussen met print? Ook die bieden we aan in ons assortiment.

Hondenkussens uit de Velvet collectie

Als u op zoek bent naar een stoere en luxe hondenkussen, kies dan voor een Velvet hondenkussen van Madison. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat de hondenkussen perfect matcht bij uw interieur. De hondenkussens zijn waterafstotend zodat u ze goed droog en schoon kunt houden. Ook zijn de hondenkussens weerbestendig, dus kunt u ze gerust buiten laten liggen tijdens een kleine regenbui. 

Altijd een verkooppunt bij u in de buurt

Madison heeft een uitgebreid dealernetwerk in Nederland. Zo is er altijd een verkooppunt bij u in de buurt waar u terecht kunt om onze collecties in het echt te bekijken.

Overzicht van onze hondenkussens

Madison heeft een uitgebreid assortiment hondenkussens. Bekijk ons ruime aanbod:

  • Hondenlounge
  • Hondenkussens
  • Hondenmanden
  • Plaatkussens
  • Verschillende maten hondenkussens
  • Verschillende kleuren hondenkussens
  • Materialen hondenkussens
  • Verschillende soorten hondenkussens