Parasols

Madison parasols

Met het brede assortiment parasols van Madison, vindt u altijd een parasol die bij uw huishouden past. Zoekt u een grotere parasol om grotere oppervlakten van schaduw te voorzien, een parasol voor op uw balkon of een strandparasol?  

Bekijk de Madison collectie om de geschikte parasol voor u te vinden.

Topline

Met de Madison Topline parasols bent u verzekerd van kwaliteit. Madison blijft haar parasols te allen tijde altijd ontwikkelen.

De Topline parasols zijn voorzien van een 220 grams parasoldoek van 100% Polyester, met een waterafstotende PA-coating. De PA-coating zorgt voor een waterafstotend doek, waardoor u ook in de regen droog kunt zitten. Het doek is daarnaast voorzien van een ‘Grade 6’. Dit betekend dat het doek een sterke kleurechtheid heeft en ook behoudt. Het doek heeft een UV van 50+ en een garantie van 2000 zonuren. Onbezorgd genieten dus!

Basic-Line

Bent u op zoek naar een kleinere parasol voor het creëren van kleinere oppervlakten schaduw of een strandparasol? Voor de kleinere varianten en wat voordeligere parasols hebben we de Madison Basic-Line. Hierdoor kunt u genieten van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle Basic-Line parasols zijn voorzien van een 100% polyester parasoldoek, waardoor het doek gemakkelijk schoon te maken is en goed te onderhouden. De Basic-Line parasols zijn allen voorzien van een eenvoudig mechanisme, waardoor de parasols gemakkelijk in gebruik zijn.

Profi-Line

Voor de grotere staande parasols voor gemakkelijk gebruik in als voorbeeld horecagelegenheden, beschikt Madison over de Profi-Line collectie. De Profi-Line parasols zijn voorzien van een gemakkelijk katrol systeem, waardoor de parasols handig in gebruik zijn. Het frame van de parasol is dikker dan gewoonlijk, hierdoor is het beter bestand tegen de wind en de parasol bedoeld voor langdurig gebruik.  

De Profi-line parasols zijn voorzien van het zelfde soort doek als onze Topline serie. 

Parasolvoeten

Madison beschikt over een brede collectie parasolvoeten. Voor elke Madison parasol is er een matchende parasolvoet beschikbaar. Zo kunt u uw set altijd direct compleet maken voor gebruik en heeft u altijd de hoge kwaliteit van Madison artikelen.  

Parasolhoezen

Ook uw parasol dient onderhouden te worden. Dit doet u gemakkelijk met een bijpassende parasolhoes van Madison. We raden aan de parasol van een beschermhoes te voorzien wanneer u de parasol niet in gebruik heeft. Zo beschermt u de parasol tegen wind en weer-schade en verkleuring. 

U wilt immers toch ook dat uw parasol zo lang mogelijk meegaat?

Verkooppunten 

Bent u op zoek naar onze producten? Madison heeft een uitgebreid dealer netwerk in Nederland. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt. Bekijk al onze verkooppunten hier: Onze verkooppunten.